נייר אכיל

שתף את הפוסט

מי שמצא אי פעם נייר על צלחת יצטרך לראות כיצד להשתמש בנייר לצורך הצגתו הקולינרית. ישנם שני סוגים של נייר מאכל בו תוכלו להשתמש כדי להדפיס תמונות אכילות: נייר וופל (המכונה גם נייר אורז למאכל) ועלים מקפיאים, המכונים לפעמים עלים מקפיאים. הראשון הוא רקיק או נייר אורז למאכל, והשני הוא צפצוף, יריעה חלבית המכונה גם זיגוג.

אמנם יריעת הקפוא עשויה להיראות כמו נייר, אך למעשה מדובר בשכבה דקה מאוד של פרוסטינג המונחת על מנשא פלסטיק גמיש מאוד. הוא גם מתמזג עם המשטח החלבוני, הסופג את המים והאוויר שמתחתיו.

נייר המאכל הכלול בהמצאה זו יציב יחסית כשהוא מוכן כקישוט מזון

על משטח רטוב הוא לא נמס בגלל עודף לחות, מה שאומר שהמרכיבים מתמוססים מהר יותר בנייר. עם זאת, כאשר הוא בא במגע עם מים, הוא יוצר קרם מלאכותי כמו אבקת עקביות כאשר הוא מוחל בסביבה נטולת מים, כמו למשל על משטח זכוכית או מנשא פלסטיק. תכונות הנייר בעת צריכתן מעניקות לו את אותן תכונות כמו זיגוג למאכל, אך בעלות מרקם ומרקם מעט שונה.

נייר המאכל נשמר תמיד ואוטם בשקית הניילון המקורית בכדי למנוע התייבשות, ואותה איכות כמו הכפור האכיל כל עוד הוא אטום. אפילו נייר זול שאינו אכיל יכול לשמש לניקוי, אף על פי שאיש אינו אוכל את מגבוני הניקוי.

אם אתה רוצה להשתמש בו רק כקישוט, למשל לפרפרים, פרחים או עלים, אתה יכול להשתמש בנייר וופל.

סוג נייר זה אינו מתמוסס על פני עוגת החלב שלך

ומטלית החלב איכותית. הצד ההפוך של נייר הוופל הוא שהוא לא נוטה ליצור פונדנט או קפוא, וזה יכול להיות קשה לחתוך אותו לראש העוגה. זה יכול גם להתמזג עם הכוס, מה שאומר שזה יכול להיות קשה לחתוך כשמניחים אותו כמרכז העוגה. אז אם אתם רוצים להשתמש בתמונות אכילות על עוגות או קונדיטוריה, עדיף להשתמש בשכבת כפור עם זיגוג איכותי ולא דביק. וופלים ונייר למאכל מבוססים על עמילן ופחות מתאימים לצילום עוגות מכיוון שהם רגישים יותר להמסה ולהמסה מאשר סוגים אחרים של נייר מאכל.

כדי למנוע זאת, ניתן להקפיא תמונות אכילות עם קרם חמאה או למרוח על לוחות פונדנט כדי להגן עליהם מפני לחות הקצפת. אתה יכול להכניס את הבד למקרר לשקית זיפלוק ולשים אותו בסביבות לחות כמו במקרר, אך עליך לייבש אותו זמן רב יותר אם הוא לא ממיס את הבסיס, או שאתה יכול גם להכניס אותו למקפיא למשך 15 שניות. זה מאפשר לו להשתחרר מתמיכתו ולהתייבש מהר יותר.

גליונות קפואים ניתנים להדפסה מוקדמת ואז לאחסון עד שבוע או אפילו מספר ימים במיכל אטום כמו שקית מקפיא בתא ההקפאה.

אם אתה חדש בתחום הניירות למאכל ואינך צריך לדאוג לכך שהם מאוד קלים לשימוש ורב-תכליתי

צפה בסרטון זה כדי לקבל סקירה מהירה על הסוגים השונים של ניירות המאכל והשימוש בהם שלך רפרטואר קייטרינג. אתה צריך כמה כלים בסיסיים כדי להפוך את העלים למאכל לחלק מארסנל הציוד שלך לבישול, קייטרינג וקייטרינג. קבל מושג טוב אילו תמונות ברצונך להעביר לגיליון המאכל שלך, אם אפשר, כדי לחסוך כסף בנייר.

התמונות למאכל המודפסות על הגיליון הקפוא, בעלות מרקם שונה במקצת מנייר הוופל המודפס. לזיגוג צבע ומרקם שונים מנייר המאכל, אך אותו מרקם כמו הוופלים והכפור.

דבר אחד שיש לשים לב אליו עם מדפסות הזרקת דיו למאכל: הדיו זורם לאט למדי לאורך זמן. הם גם צריכים להיות מסוגלים להתמודד עם העובדה שנייר אכיל שביר יותר מנייר רגיל.

נייר מאכל לכן יציב מספיק בכדי לשמש כקישוט ובעל עקביות מושכת בעת צריכתו

לכן הוא רב תכליתי ולא מוגבל לשימוש במזונות כגון לחם, עוגות, ביסקוויטים ומזונות אחרים. ההמצאה שלו קלה לטיפול ולכן ניתן להשתמש בה לקישוט אוכל, גם אם הוא לח יחסית, כל עוד הוא אכיל.

נייר אכיל אינו מצריך מומחיות מיוחדת או ציוד לייצור עיצובים, תמונות או קישוטים אטרקטיביים. על ידי חיתוך נייר לעיצובים והנחתם על עוגות תוכלו להוסיף כמות מרשימה של פרטים לכל פרויקט אפייה.

הדפיסו עיצובים צבעוניים על ידי ייצור מוצרי נייר עם מחסנית דיו אכיל. השתמש בעט צבעי מאכל כדי לכתוב על נייר, או נייר צבעוני עם עפרונות צבעי מאכל לכתיבה.

פוסטים נוספים

דילוג לתוכן