דפים אכילים

שתף את הפוסט

במדריך הבא נסקור את כל מה שצריך לדעת על עלים אכילים בריאים שתוכלו לאכול. אמנם יש יתרונות בריאותיים פוטנציאליים וטעם ממשי שעליו נדון עם רוב השמאלנים למאכל, אך הרבה יותר עומד על הפרק.

עלים המאכל הנפוצים ביותר שאנו אוכלים כוללים מנגולד

סלרי, חסה, תרד, כרוב ועוד רבים אחרים. למעשה, עלים צעירים רכים יכולים להימעך לכל דבר, החל מסלטים ומרקים וכל דבר שמשתמש בסלרי, כגון סלטים או מרקים. ניתן להשתמש בחריפה ועלים צעירים בסלטים ממש כמו תרד או כל ירק ירוק או "עלים" אחר. הם רכים ואף יכולים לשמש כתוספת לצד ירקות אחרים כמו ברוקולי, כרובית, כרוב, עגבניות, בצל, גזר, פלפלים וכו '.– הכללים לעלים אלו הם כאלה מכיוון שיש מינים ידועים לאכול אותם רק בכמויות קטנות, כמו מנגולד, סלרי, ברוקולי, כרוב, כרובית, עגבניות, בצל, פלפלים וכו '. – יש שיש להם יותר מדי תאית, אחרים רעילים וחלקם פשוט לא נחשבים לאוכל תרבויות מקומיות. רק בגלל שחלק מצמח נחשב למאכל אין פירושו שכל חלקי הצמח באזור זה אכילים. אין סיבות טובות מדוע אינך יכול לאכול סתם עלה, אך ישנם צמחים הניתנים לגידול בקלות בגנים ממוזגים. הרשה לי להציג בפניך את עלי המאכל הנפוצים והבריאים ביותר שעלולים לשנות את חייך ואת כל תפיסת הירקות שלך. לפניכם רשימה של כמה מהצמחים הללו, שכולם ניתנים לגידול בקלות בגן ממוזג.

מסיבות קולינריות

יש לקטוף את העלים לפני הפריחה, אך באביב ובסתיו ניתן לקצור אותם. עדיף להשתמש בעלים צעירים יותר, שכן העלים הישנים הגדולים הופכים עוריים אך עדיין אכילים. עלים אלה גם כבושים היטב ומשמשים לעתים קרובות כמלית לעלי ענבים. טעם העלים והסלט הופכים אותם לתוספת נהדרת לסלטים, וניתן להוסיף עלים צעירים גם לירקות הסלט.

עצים אלה מספקים מקור שופע של עלים אכילים ככל שיותר ויותר אנשים מחפשים מקורות. לדוגמא, אנו יודעים שכ- 30% מעלים של עצים רבים בארצות הברית ובקנדה אכילים, והרבה יותר באירופה ובאסיה.

בעציצים אתה יכול לגדל הרבה עשבי תיבול

פירות וירקות קטנים, וגם כמה פרחים אכילים צומחים בנוף. עלים למאכל כבר נמצאים בשפע בגנים, אך אם אתם מעוניינים להגדיל את מספר הצמחים הזמינים בגינתכם, לא קשה למצוא צמח נוסף להוסיף לחשבון.

הפרח הנפוץ ביותר עם עלים אכילים

הוא שן הארי, אשר כצמח רב שנתי אין לו אזור USDA, מכיוון שהוא מסווג כגראס. צמח ירוק עד, קשוח מאוד, מייצר את העלים שלו בקיץ כשהוא פורח ומייצר זרעים. צמח המאכל מספק מקור טוב לחלבונים, ויטמינים, מינרלים וחומרים מזינים חיוניים אחרים.

המאפיין המיוחד של עץ הסיד הוא שאפשר לאכול את העלים זמן רב לאחר הנפילה, בניגוד לצמחי מאכל אחרים, שאפשר לאכול רק באביב.

את שושנות החורף של Barbarea vulgaris אפשר לאכול גולמי

לייבש להגשה בסלטים או למלא עלה ענבים. עלים סגולים בצבע טורקיז אכילים גם גולמיים או מבושלים עד שהפרחים נעלמים, ואז העלים הופכים קשוחים ומרים. ניתן להכין את העלים של צמחי האביב גם בעציצים בכדי להיפטר מהם מטעמם המר, ולבשל אותם כדי להיפטר מכל שאלה. עלי תות בר יכולים להיות מעובדים לתה רק כשהם טריים ומיובשים היטב, אך הם רעילים מעט כאשר הם נובלים ואז מבושלים. ניתן להוסיף סלטים של חורף (BarbArea vulgarises) לסלט או לייבש אותם לפני שמוסיפים אותם לסלט.

עלי שן הארי ניתן לבשל באותו אופן כמו תרד

לאכול אותם גולמיים או מבושלים ומיצים ומשמשים בסלטים ובמרקים. ניתן לייבש אותם בפרחים להכנת תה שן הארי, מבושלים או מאודים, ואת העלים הצעירים ניתן לאכול גולמי או לבשל כמו תרד ולהשתמש בהם כצמחי תבלין. עלי סרפד ניתן לאכול גם כאשר הם נקטפים צעירים, מכיוון שאין להם כוח בוער זהה לצמחים בוגרים, אך עדיין ניתן לאכול אותם.

עלי גוג'י הם גם טעימים ומזינים ואפשר לאכול אותם גולמיים או מרירים

לבשל אותם במרק או להקפיד. עלים צעירים רכים מזן פלנטגו נאכלים כתוספת בסלטים, מרקים, תבשילים ותבשילים אחרים. כשהם מאודים או מבושלים, ניתן להוסיף אותם למרק או לתבשיל או לאכול אותם כמנה עצמאית.

אפשר לאכול בשר של כל צמח בר אכיל, אך מראה הקוצים המופיעים על העלים הוא החלק המעניין ביותר בעלים אכילים בטבע. ראשית מקבלים את הטיפים, ואז תוכלו לאכול את חלקי הצמח הזה ואז את כל הצמח.

פוסטים נוספים

מוצרי חשמל

קטגוריית 'מכשירי חשמל' בבלוג המקצועי שלנו מוקדשת לספק לקוראים שלנו ידע מעמיק על מכשירי חשמל ביתיים ומסחריים שונים. זה לא רק מכסה את המגמות האחרונות,

דילוג לתוכן