תבנית לשוקולד

שתף את הפוסט

למרות ששוקולד קיים כבר מאות שנים, צורות שוקולד מותאמות אישית הנמכרות במחוז באקס הן תופעה חדשה יחסית. דיברתי כאן קצת על ההיסטוריה של הממתקים השונים, אבל לא ממש נגעתי בתבנית השוקולד. תבניות שוקולד יכולות להגיע במגוון צורות ידידותיות לילדים, כולל "חינניות רוקדות", "כדורי שוקולד" ואפילו "קליפות קוקוס", אך ComposiMold FC היא תבנית מחודשת המיוצרת מחומר שלא ניתן להכין בשום דרך אחרת בעת הכנתו. תבנית לשוקולד. צורת פוליקרבונט נוטה להיחשב לסוג הצורה הנפוצה ביותר בעולם מכיוון שהיא מייצרת שוקולד ומגיעה בצורות וגדלים רבים ושונים, כמו כדור שוקולד, עוגת שוקולד וגלידת שוקולד.

אתה יכול להכין תבנית לכל צורה שהיא

אך התוצאות הטובות ביותר מושגות כאשר אתה הופך אותה לחזקה מספיק. אפשר להשתמש בתבנית לעיצוב מגוון צורות שונות, כמו כדור שוקולד, עוגת שוקולד או גלידת שוקולד, ואפשר גם לקרר את השוקולד לטמפרטורת החדר, רק נסו לקרר אותו לפני שמוציאים אותו מהתבנית. ניתן להשתמש גם בתבנית האקרילית, אך עליכם להכין אותה כראוי, לכן עליכם להקדיש זמן לטמפרטורת השוקולד שלכם, אחרת הוא לא יתמוסס מהתבניות.

אם נשאר לכם הרבה – על שוקולד, תוכלו לאחסן אותו ולהמיס אותו במיקרוגל למספר שניות או אפילו להמיס אותו במיקרוגל. לפני הפיכת התבנית הכניסו אותה למקפיא למשך כ- 30 דקות כדי שהשוקולד לא ייפול מהתבנית.

תבנית הסיליקון עובדת כחומר גמיש שמבטיח שהיא לא תתכופף כשמנסים לחלץ את היצירות המתוקות שלכם.

אינך צריך להוציא אלפי דולרים

כדי ליהנות מתבניות השוקולד המיוצרות כאן בסטוץ, אך אתה יכול לפתוח עסק שוקולד על ידי הכנת שוקולד משלך בבית. התבנית עשויה מפלסטיק חזק בעיצוב עמוק ומורכב, ואתה משתמש בה להכנת תבנית השוקולד הייחודית שלך. ניתן להכין שוקולד גם במגוון צורות, גדלים, צורות וצבעים שונים בטעמים שונים.

כאשר הבסיס נראה כלפי חוץ

הפרידו את השוקולד מהתבנית והשאירו במקרר או במקפיא ל 24 שעות לפחות להתייצבות. ברגע שממלאים את התבניות, מכניסים את המגשים למקפיא למשך 24 שעות לפחות, כך שהשוקולד יכול להיות יציב. לאחר שהחללים מתמלאים בשוקולד, הכניסו את התבנית למקרר או למקפיא לריפוי והניחו שוב על המגש למילוי.

מוציאים את המגש מהמקפיא ומניחים את השוקולד הקר על גבי השוקולד המומס

כדי שניתן יהיה למרוח אותו. חזור על הפעולה עד למילוי כל הצורות והפנים מבריש בשוקולד. מוסיפים 2 כפיות שוקולד לתבנית ומכניסים למקרר או להקפאה למשך 24 שעות לפחות עד שהשוקולד נמס.

אם תסתכל על החלק האחורי של התבנית, תדע מתי השוקולד מוכן לשחרור. אתה יכול לדעת אם הוא ממוזג, כי כשאתה מסתכל על זה, זה כבר לא נדבק לתבנית. אם הוא ממוזג נכון, תראה שהוא מתנתק מהתבנית ולא נדבק.

תנו לתבנית שגיאת הקלדה קלה בחלקה העליון

וחתיכות השוקולד פשוט צריכות להתחיל לצוץ, אבל לא יותר מדי, רק מעט. ברגע שכל בסיס התבנית נראה מט, הניחו את התבנית הממולאת במקרר או במקפיא כדי להכניס את הממתקים, ושמרו במקרר עד שהשוקולד נרפא. זה משאיר קצה נקי לחלל תוך ביטול עודפי שוקולד. לאחר שהשוקולדים יציבים מספיק, תוכלו להפוך את כל התבנית לצד השני ולשחרר את בועות האוויר. לאחר שיצאו התבניות, יש להקיש על השיש כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר, ואז להחזיר אותן למקפיא לכמה שעות, או עד שכל הממתקים התייבשו והשוקולד שוחרר.

פוסטים נוספים

עורך דין חובות וחדלות פירעון

ניווט בעולם המורכב של חובות, פשיטת רגל וחדלות פירעון יכול להיות מרתיע ללא הדרכה של מומחה. פוסט זה בבלוג מציע תובנות לגבי התפקיד המכריע שממלאים

דילוג לתוכן