בעת עיצוב עיצוב עוגת פרחים יפה, לעתים קרובות מתעלמים מעלה הסוכר, אך זה ישתנה כאשר העלווה תעמוד במרכז הבמה. החל מקישוט עוגות ועוגות ועד שוקולדים, קונדיטורים מקצועיים מרחבי העולם משתמשים במוצר בכדי להחיות את יצירותיהם. המעצבת השבדית לינה וובר קייק השתמשה בסוכר ועלווה במספר העוגות שלה, כולל עוגת השוקולד שלה. שום תכונה של סוכר או עלים לא תהיה שלמה ללא אחד התומכים המובילים של עלי פאי אכילים, ושום תכונה בעולם הממתקים ללא עזרתו של עורך דין מוביל.
באופן אישי, אני לא חושב שזה טעים לבד, אבל כשהוא מצופה בסוכר, הוא הופך לקישוט טבעי ומתוק להפליא שניתן להשתמש בו בקינוחים ובעוגות.
הם גם רגישים מאוד, ולכן הם אידיאליים לעוגות חתונה שצריכות לשבת בראש שלך הרבה זמן, כמו עוגת חתונה.
לכן
חשוב מאוד לחשוב באמת עם מה אתה רוצה לקשט את העוגה שלך ולוודא שמקשט העוגה או חנות הפרחים יודעת מה הוא יכול ומה לא יכול לעשות. ראשית, החליטו האם ברצונכם להשתמש בפרחי מאכל שיכולים לפרוח מגוון סוגים שונים של פרחים, כגון ורדים, ורדים עם פרחים או פרחים עם עלים, או שמא תוכלו להחזיק את הפרחים בתרסיס ולהשתמש בהם בנפרד או לתת הם נופלים בדפנות העוגה. אתה יכול גם לקשט את העוגות שלך בגבעולי פרחים שלמים או בפרחים בודדים. אם מקושטים בעוגה עליכם תחילה להחליט האם ברצונכם להשתמש בפרח מאכל שיכול לשמש לייצור פרחים או האם ברצונכם להשתמש בפרחי משי למראה מציאותי אשר מוסרים לאחר החיתוך.
עלים אכילים
כמו מנטה, יכולים ליצור רקע יפהפה לפרחים כשמשתמשים בדובדבן בצבע בהיר על העוגה שיש לכם. אם אתם משתמשים במשחת פונדנט או גומי, עלי סתיו שעוברים על דפנות העוגה שלכם יכולים גם הם להעביר נושא, מכיוון שאני רוצה להוסיף עלי סתיו לקאפקייקס כמו עוגת תבליני הדלעת בתמונה זו.
כאמור
יש הרבה עלי זהב אכילים ולא אכילים, אך חשוב מאוד לבדוק תמיד את האריזה לפני שקונים עלי מאכל או זהב. כשאתם קונים עלי זהב אכילים, וודאו שהם מתויגים בפועל למאכל, ואל תקנו אותם מעוגה – שמקשטת את החנות – מבלי לוודא שהם אכן אכילים ב 100%. אם אתה קונה עלי זהב, הייתי נמנע מדברים שאינם מתויגים בבירור למאכל, כגון כסף, זהב, עלה כסף וכו '. קשה מאוד לומר, אז אני רוצה שתקנה את עלי הזהב למאכל שלך בחנויות קישוט את העוגות שלך עם ומכולת המכולת המקומית שלך כדי לוודא שהן אכילות במאה אחוז!
אם בחרתם להשתמש ביערה בעוגת החתונה שלכם, וודאו שהיא מגיעה מזן שהוא בטוח ולא רעיל, כגון יערה או יערה, או אפילו מזן שאינו.
הם ירצו להיות בטוחים לחלוטין שהם אכילים
מכיוון שחלק מחנויות העוגות מוכרות גם גרסאות זולות ולא אכילות. העברת יריעות זהב מעולה לשימוש אם ברצונך לכסות את שולי העוגה, כמו החלק העליון של תבנית העוגה או את תחתית העוגה עצמה. אני ממליץ לכסות את העוגות בפונדנט לפני שמורחים את עלה הזהב, אך אם אתם מקשטים עוגת דמה או שיש לכם קישוטים שמוסרים מהעוגות ואינם נצרכים, בחרו בדפי זהב מחיקויים פחות יקרים.
אם נשארה לכם עוגה
שמרו אותה בכלי של Tupperware במקרר כמה ימים או אפילו למשך לילה. אם קיבלתם השראה להשתמש בעלים למאכל לפריחה, אני ממליץ לכם לקרוא את הפוסט שלי על שימוש בפרחי שאריות מאכל לפרחים טריים בעוגות חתונה וכן על פוסט זה על שימוש עלים אכילים לעוגות חתונה. האם תרצה לקנות עוגה יפה של פרחי מאכל כדי להקל על ההזמנה למסיבת המיני שלך?
וודא שהפונדנט שלך לעוגה המכוסה נקי מאבקת סוכר ועמילן תירס לפני שתתחיל למרוח את עלה הזהב
ברגע שעלי הזהב המאכל מונחים על מקומם, עליכם להחליק אותם כך שהם מחוברים לחלוטין לעוגה. כשאתה בטוח איפה הם יהיו, העבר את העלים לשני צידי העוגה על ידי החלקה בזהירות של העלים במקום אחד ואז צורה עליהם. בשלב זה תוכלו להוסיף את העלים הקטנים והיפים האלה לעוגה, לקאפקייקס או לכל דבר אחר שתרצו לקשט איתם.
אם כל השאר נכשל
הוסף קישוט נוסף לקישוט שלך – פרחים, תחרה או צורות יהפכו את בצק העלים שלך ליצירת מופת אלגנטית. עלה זהב אכיל הוא כנראה אחת הדרכים הפופולריות ביותר לקשט עוגות, עוגות, עוגות וקינוחים אחרים. זהו קישוט עוגות איכותי שיכול לשמש בסיס למגוון קישוטים אחרים, כמו פרחי סוכר מתוצרת מקצועית. הביאו מגע של זוהר וזוהר לכל עוגה או קינוח על ידי סיום אותה עם עלה זהב או כסף אכיל.